onsdag 11. januar 2012

Nytt år, ny blogg !!

Riktig godt nyttår til dere alle.. Hvorfor blogge tenker jeg, når jeg nå i skrivende stund grubler over hvorfor jeg opprettet denne bloggen. Mitt svar på mitt eget spørsmål, vil da være at jeg gjør det om til min nye hobby. Ja dette er min nye hobby. Velkommen skal dere være til å lese min blogg, å håper innholdet etterhvert vil bli leselig for dere! 

Før kalenderen viste 2012 tilbringte jeg livets første mest avslappende jul, å det vil jeg anbefale for alle. Mye bedre en både yoga eller lignende! Noen av dagene var jeg så lat at jeg sto opp av senga, for så å traske i pysjen rett bort til sofa`n med ett pledd, for så når klokka tikket langt over sengetid rett til senga igjen. Minner meg nesten litt om når jeg var en egen bestemt sta og egen fjortis! Gush og røsh i kropp for en tid og person jeg og det var. Enkelt oppsummert: til å anbefale for alle.

2012 startet med jobbing og hverdagslige ting og tang. Jeg for tiden går bare å ser fram til sol og varme.
5 februar har jeg ræva godt plantet i et flysete, retning tenerife airport og playa de las americas. Der jeg og min kjære skal tilbringe en uke sammen med en kompis og hans barn. Dette blir en god start på et nytt år.

Nå spiser jeg en eple, å forbereder meg for å gå på jobb...... so long

1 kommentar:

  1. men et innlegg sånn annakvar dag i starten e litt for dårlig...tror du orke leng da ;P come on! koz

    SvarSlett