torsdag 8. mars 2012

I dag er dagen, dagen jeg begynner å blogge. Mye har skjedd etter jeg hadde mitt første blogg innlegg, å noe jeg selv trodde var mitt siste. Må få legge til at det kommer til å skje mye framover i tiden. Det liker vi!
 Nå har vi siste rest av vinter, å jeg prøver å kravle meg gjennom den med en influensa som ikke vil slippe taket. Vil ikke si at det er det verste å ha som en plage, men når det står på så er det ingenting som er verre! Spesielt når du våkner kl 03:00 på natten, å du nesten ikke får til å svelge pga at du er knusktørr i munnen. Nok om det, vil tro penicillin kuren tar infeksjonen i kroppen, å at jeg kommer raskt i gjenge. Det skal bli deilig å komme tilbake på jobb uten at det feiler meg noe. 
Jeg har mye som skal gjennomføres før sommeren kommer, det spørs bare om jeg får tid til alt. Mitt svake punkt er vel at jeg er så innmari dårlig til å prioritere. Jeg tar meg selv i flere ganger å heller se et tv program, en å vaske klær. Åpne skjermen å lese blogger, når jeg helst skulle ryddet alle skapene som klærne tyter ut av. Dra ut på kaffebesøk, når jeg helst skulle lest flere kapitler i fagbøkene. Dette er jeg neppe alene om, håper jeg.. Nå har jeg bestemt meg for at dette kan ikke pågå lengre, å at jeg må finne opp en smart plan for å lære meg å prioritere. Kanskje jeg bare skal google det? Forundrer meg ikke at jeg finner en drøss av gode forslag på hundrevis av mammaforum. Har dere merket at hvis dere googler masse tull, så får du bestandig opp mange av "svarene" på nettopp slike mammaforum?? Ja ja det er vel de de beste løsningene kommer. Jeg skal ikke snakke for høyt om akkurat det, for jeg havner vel innpå et slik forum selv en dag med masse gode tips om hvordan man gjør ditt og datt. Det har seg nemmelig slik at jeg og min kjære samboer venter en "knøtt" i slutten av august. Dette er noe vi gleder oss kjempe masse til. Mer tanker om akkurat dette vil jeg tro kommer sterkere når vi klarer å innse at dette er en realitet. Gleden er der i hvertfall veldig sterkt. Ikke nok med at jeg skal ha en knøtteliten, men jammen venter 3 av mine gode venninner å barn i løpet av sommeren. Hvilken lykke sier jeg!!!
Dette er meg og min flotte pappa.
Meg i veldig kjent positur!

4 kommentarer:

 1. Kjenne mæ så gæli igjen i det der Carina ;)) Å d bi itj nå likar når main e heim lamme snuppa si ;)) Bortsett at da bruke æ tima me bære å sjå på nurke, å når ho søv e d nett eiller tv... Å de mammaforuma`n e faktisk arti læsning da :P He he he :))

  SvarSlett
 2. Hehe, nesten uansett hva man googler kommer disse mammaforumene opp:D Gratulerer så mye med et lite knøtt i magen:)

  SvarSlett
 3. I love you å e så glad for dine og mine og aill de ainneran sin vegne <3

  SvarSlett
 4. Sandra sladra ja...:) GRATTIS!!! Bi hæli d;) Klem fra Ida S.

  SvarSlett